tiistai 24. tammikuuta 2017

Tässä blogikirjoitus Neljä Veljestä-blogista ja testaajasta,joka ei halua ottaa PUPU-housuja pois!

Kaupallinen yhteistyö Anne Linnonmaa Ecobabyn kanssa.
Sain marraskuun puolella tarjouksen ryhtyä yhteistyöhön Anne Linnomaa Ecobabyn kanssa yhtä vapaavalintaista tuotetta vastaan ja meille valikoitui testiin PUPU-housut navy värisenä. Syy miksi halusin tähän yhteistyöhön lähteä oli se, ettei lastenvaatteet voi mielestäni ikinä olla liian laadukkaita mutta sen sijaan huonolaatuisia lastenvaatteita näkee nykyisin liiankin paljon. Ecobabyn vaatteet ovat 100% orgaanisesta puuvillasta valmistettuja ja niissä on käytetty myrkyttömiä värejä. Meillä varsinkin Niilon iho on ollut talvisin suhteellisen herkkä, en tiedä johtuuko herkkyys pakkasallergiasta vaiko jostain ihan muusta mutta osa vaatteista aiheuttaa Niilolle ilkeän näköistä sekä kutisevaa ihottumaa. Mitään varsinaista yhdistävää tekijää en ole näille tällaisille vaatteille keksinyt, mutta enemmän kuin mielelläni otin meille testiin nämä housut.
Kooksi valikoitui malliston suurin koko, eli 100/110. Näissä kaikissa Ecobabyn vaatteissa on kokomitoituksena tuplakoot ja hieman arvuuttelin, että olisiko koko Niilolle sopiva vai ottaisinko Leevin kokoiset housut mutta päätin mennä riskillä ja valita housut isoimmassa koossa. Paketin saavuttua katsoin ensin, että näyttääpä housut kamalan pieniltä kokoisikseen mutta lähes samalla sekunnilla tajusin, että kyseiset housuthan joustavat hyvin paljon. Housut sovitukseen ja ne olivat juuri sopivat. Mikä kumminkin kaikkein tärkeintä, Niilo rakastui uusiin housuihinsa heti ensi sovituksella eikä poika meinannut millään antaa housuja pesuun. Eikä muuten meinaa vieläkään vaan Niilo kulkisi mielellään samoissa housuissa päivästä toiseen ilman yhtään pesua välissä. Kun sitten lopulta saan housut huijattua pesuun niin samat housut kaivetaan joka käänteessä ensimmäisten joukossa housulaatikosta. 
PUPU-housuja löytyy viidessä eri värissä ja tosiaan samassa kolmessa eri koossa (60/70, 80/90, 100/110) kuin muitakin Ecobabyn vaatteita. Lisäksi ehdottomasti plussaa vaatteet saavat siitä, että ne kestävät kuivausrummun! Nykyisin yllättävän harva vaate nimittäin kestää kuivausrumpua ja minun on myönnettävä, että olen sen verran laiska ja kiireinen pyykin pesijä, että meillä kyllä kulkee jokainen vaate kuivausrummun kautta kaappiin. Siitä lähtien kun housut saimme, on ne käyneet jo useamman kerran per viikko pesussa sekä kuivausrummussa eikä housuissa ole minkäänlaista käytönjälkeä vieläkään. Ei siis edes pientä nukkaantumista. Koirankarvoja nuo housut keräävät itseensä kovin ahkerasti mutta mitäpä muutakaan voisi odottaa kun koiratalouteen tuo tummat housut ja koirasta irtoaa vaaleita karvoja.
Tämä koko kirjoitus kuulostaa varmaan pelkältä ylistämiseltä mutta mitäpä sille voi etten ole vielä keksinyt näistä housuista mitään negatiivista sanottavaa. Lisäksi, vaikka housut alkuun näyttivätkin todella tiukoilta niin nyt housut ovat juuri sopivan löysät. Resori vyötäröllä ei paina yhtään ja Niilo pääsee kirmaamaan pitkin asuntoa ilman, että housut olisivat liian tiukat ja hidastaisivat menoa. Ei meinannut poika maltaa pysähtyä kuvien ottamisen ajaksikaan vaan Niilon sai lahjoa lastenohjelmilla pysymään edes pienen hetken paikallaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti